Filter

Braces en bandages voor de elleboog

 

Klachten aan de elleboog kunnen een belemmering zijn in het dagelijks leven. De elleboog is een gewricht dat bij bijna elke handeling wordt gebruikt. De elleboogbandages van Actimove bieden ondersteuning en verlichting aan het gewricht en zorgen voor een effectief herstel.

  • Actimove® EpiMotion-elleboogondersteuning heeft een innovatieve breistructuur (Helix-ontwerp) die een uitstekende pasvorm combineert met geoptimaliseerde gerichte compressie. Het verbetert de bloedcirculatie en lymfestroom, waardoor lokale oedeem en zwelling verminderen en pijnverlichting wordt ondersteunt.
  • Actimove® EpiSport is een elleboogbrace gemaakt van elastisch, flexibel, duurzaam en latexvrij materiaal. De brace zorgt voor lokale druk op de spieren, maar heeft door de flexibiliteit en de zachte bekleding toch een hoog draagcomfort. Actimove® EpiSport vermindert ongemak en pijn veroorzaakt door elke vorm van acute en chronische epicondylitis.
  • Actimove® Elleboogondersteuning is een betrouwbare, duurzame ondersteuning voor dagelijkse mobiliteit. Het product geeft stevige compressie om elleboogpijn te verlichten. Naadloos, anatomisch gevormd ontwerp voor een goede pasvorm.

Actimove® EpiMotion

Actimove® EpiMotion-elleboogondersteuning verbetert de bloedcirculatie en lymfestroom.

Actimove® EpiSport

Actimove® EpiSport is een elleboogbrace gemaakt van elastisch, flexibel, duurzaam en latexvrij materiaal. 

Actimove® Elleboog

Actimove® Elleboogondersteuning is een betrouwbare, duurzame ondersteuning voor dagelijkse mobiliteit.