Filter

Braces en bandages voor de enkel

 

De enkelbraces- en bandages van Actimove zijn onmisbaar bij blessureherstel of andere klachten aan de enkel. Het assortiment bestaat uit innovatieve braces en bandages, die zijn ontworpen om pijn te verlichten en patiënten comfort te bieden.

  • Actimove® TaloCast-Airgel zijn anatomisch ontworpen enkelorthese met luchtkussentjes en geïntegreerde gelpads voor een verhoogd comfort en verhoogde functionaliteit. Deze enkelbrace is bedoeld voor enkelverstuikingen, verrekkingen van de enkel, chronische enkelinstabiliteit en zwelling en oedeem aan de enkel.
  • Actimove® TaloMotion enkelondersteuning heeft een geavanceerde breistructuur die stabiliteit, comfort en optimale therapeutische compressie combineert. Het bevordert de bloedcirculatie en lymfestroom, waardoor lokale oedeem en zwelling worden verminderd. Dit ondersteunt pijnverlichting.
  • De enkelbandage van Actimove is ontworpen om acute pijn na een sportblessure te verminderen of een nieuwe blessure te voorkomen. Pijnverlichting en genezing worden ondersteunt door medische compressie.
  • Actimove® TaloActive is een veterbrace die is ontwikkeld voor de juiste stabilisatie in de juiste periode van de behandeling. Biedt maximale stabiliteit en comfort na een enkelbandtrauma.
  • Actimove® TaloCast-Air stabiliseert het enkelgewricht. De anatomisch gevormde schelpen zorgen voor een ideale pasvorm. De klittenbandsluiting zorgt voor een sterke fixatie.
  • Actimove® TaloStep is een functionele enkelbandage voor de stabilisatie van het enkelgewricht. Het anatomisch ontwerp zorgt voor een ideale pasvorm. De verwijderbare 3D gel-inzetstukken verminderen de druk op de enkel.
  • Actimove® TaloWrap is een ondersteunende enkelbandage die lichte compressie biedt ter voorkoming van vochtophoping. Het compressieniveau is individueel aanpasbaar. Het lichte, ademende stof zorgt voor een optimaal comfort.

Actimove® TaloCast-Airgel

Actimove® TaloCast-Airgel is een anatomisch ontworpen enkelorthese met luchtkussentjes en geïntegreerde gelpads voor een verhoogd comfort en verhoogde functionaliteit.

Actimove® TaloMotion

Actimove® TaloMotion enkelondersteuning heeft een geavanceerde breistructuur die stabiliteit, comfort en optimale therapeutische compressie combineert. 

Actimove® Enkelbandage

De enkelbandage van Actimove is ontworpen om acute pijn na een sportblessure te verminderen of een nieuwe blessure te voorkomen. 

Actimove® TaloActive

Actimove® TaloActive is een veterbrace die is ontwikkeld voor de juiste stabilisatie in de juiste periode van de behandeling. 

Actimove® TaloCast-Air

Actimove® TaloCast-Air stabiliseert het enkelgewricht. 

Actimove® TaloStep

Actimove® TaloStep is een functionele enkelbandage voor de stabilisatie van het enkelgewricht. 

Actimove® TaloWrap

Actimove® TaloWrap is een ondersteunende enkelbandage die lichte compressie biedt ter voorkoming van vochtophoping.