Filter

Braces en bandages voor de hals

 

Bij klachten aan de hals en nek is ondersteuning en comfort uiterst belangrijk. De producten voor hals en nek bevatten een voorgevormd schuimcomponent, voor een comfortabelere, anatomische pasvorm. De neksteunen zijn voorzien van een verwijderbare, wasbare hoes, om de neksteun makkelijk schoon te houden.

  • Actimove® Cervical zorgt voor ondersteuning en ontlasting van de hals en nek. Daarnaast biedt de deze bescherming en optimale stabiliteit. De halskraag is van hoge kwaliteit en comfortabel in gebruik.
  • Actimove® Cervical 3D comfort is een anatomisch voorgevormde halskraag die zorgt voor een neutrale positie van de nek en geeft een stevige, en toch comfortabele ondersteuning. De zachte, microvezel bekleding zorgt voor een optimaal comfort.
  • Actimove® CerviRoll is een steun- en ontlastingsbandage voor de cervicale wervelkolom. De bandage is van hoge kwaliteit van comfortabel in gebruik. Voor het maken van 8 tot 10 halskragen.
  • Actimove® Vertebrace is een immobilisatiebrace voor de cervicale wervelkolom. De ruime opening aan de voorzijde verschaft toegang tot de hals, waardoor de hartslag kan worden gemeten en cricothyrotomie of tracheostomie mogelijk is. Snel en gemakkelijk aan te brengen in rugligging, zonder de patiënt te bewegen.

Actimove® Cervical

Actimove® Cervical zorgt voor ondersteuning en ontlasting van de hals en nek.

Actimove® Cervical 3D comfort

Actimove® Cervical 3D comfort is een anatomisch voorgevormde halskraag.

Actimove® CerviRoll

Actimove® CerviRoll is een steun- en ontlastingsbandage voor de cervicale wervelkolom. 

Actimove® Vertebrace

Actimove® Vertebrace is een immobilisatiebrace voor de cervicale wervelkolom.