Filter

Braces en bandages voor de knie

 

De kniebraces en bandages van Actimove zijn onmisbaar bij blessureherstel of andere knieklachten. Het assortiment bestaat uit innovatieve kniebraces en bandages, die zijn ontworpen om pijn te verlichten en patiënten comfort te bieden.

  • Actimove® GenuMotion-kniesteun heeft een innovatieve breistructuur (Helix-ontwerp) die een uitstekende pasvorm combineert met geleidelijke compressie. Dit, om een betere bloedcirculatie en lymfestroom te bevorderen en pijnverlichting te ondersteunen.
  • Actimove® GenuStep is een ademende, neopreenvrije kniebandage met polycentrische scharnieren die de knie stabiliseren. Mede door de antislip laag zorgt deze kniebandage voor een verbeterd comfort.
  • Actimove® Genu Eco is een 1-delige kniespalk voor het immobiliseren van het kniegewricht. De posterieure baleinen zijn anatomisch voorgevormd en ook aanpasbaar. De comfortabele badstofbekleding biedt optimaal comfort.
  • Actimove® Genu Tri-panel is een 3-delige afneembare kniespalk met perfecte pasvorm dankzij de aanpasbare zijpanelen en de aanpasbare baleinen. De voorgevormde posterieure baleinen immobiliseren het kniegewricht.
  • Actimove® GenuFast is een ondersteunende, elastische kniebandage en biedt ondersteuning bij een lichte overbelasting of instabiliteit van de knie. De compressie vermindert de kans op zwelling van de knie.
  • Actimove® Genu Clips is een 1-delige kniespalk met CLIPS-sluiting, voor het immobiliseren van het kniegewricht. Dankzij de gespen is deze kniespalk gemakkelijk aan te passen. De comfortabele badstofbekleding biedt optimaal comfort.
  • Het assortiment van Actimove bestaat uit verschillende kniebraces- en bandages, die de pijn verlichten en genezing ondersteunen. Daarnaast bieden ze een duurzame ondersteuning voor dagelijkse mobiliteit.
  • De Actimove Post-Op ROM knee brace met makkelijk instelbaar scharnier zorgt voor een optimale bewegingscontrole van het kniegewricht van de patiënt.

Actimove® GenuMotion

Actimove® GenuMotion-kniesteun heeft een innovatieve breistructuur (Helix-ontwerp) die een uitstekende pasvorm combineert met geleidelijke compressie. 

Actimove® GenuStep

Actimove® GenuStep is een ademende, neopreenvrije kniebandage met polycentrische scharnieren die de knie stabiliseren. 

Actimove® Genu Eco

Actimove® Genu Eco is een 1-delige kniespalk voor het immobiliseren van het kniegewricht.

Actimove® Genu Tri-panel

Actimove® Genu Tri-panel is een 3-delige afneembare kniespalk met perfecte pasvorm dankzij de aanpasbare zijpanelen en de aanpasbare baleinen. 

Actimove® GenuFast

Actimove® GenuFast is een ondersteunende, elastische kniebandage en biedt ondersteuning bij een lichte overbelasting of instabiliteit van de knie. 

Actimove® Genu Clips

Actimove® Genu Clips is een 1-delige kniespalk met CLIPS-sluiting, voor het immobiliseren van het kniegewricht.

Actimove® Knie

Het assortiment van Actimove bestaat uit verschillende kniebraces- en bandages, die de pijn verlichten en genezing ondersteunen. 

Actimove® Post-Op ROM Knee Brace

De Actimove Post-Op ROM knee brace met makkelijk instelbaar scharnier zorgt voor een optimale bewegingscontrole van het kniegewricht van de patiënt.