Filter

Braces en bandages voor hand/pols

 

De pols is een van de meest gebruikte gewrichten bij alle dagelijkse handelingen. Een kleine blessure kan hierdoor al zorgen voor vervelende klachten. De polsbraces van Actimove hebben een hoog draagcomfort, zorgen voor een fixatie van de pols en maken dagelijkse handelingen minder pijnlijk.

  • Actimove® Rhizo Forte is een unieke duimbrace die de beweging van de duim beperkt terwijl de dagelijkse functionaliteit van de hand behouden blijft. Het bekroonde Red Dot®-ontwerp zorgt voor immobilisatie van het carpometacarpale (CMC)-gewricht.
  • Acute en chronische pijn van de pols kunnen verschillende oorzaken hebben. Actimove® Manus Forte biedt hiervoor dé oplossing. Deze polsbrace houdt het polsgewricht stevig op zijn plaats, voorkomt pijn door bewegingen en draagt bij aan een voorspoedig herstel.
  • Actimove® ManuFix is een polsbrace die de beweging van de pols beperkt, waardoor dagelijkse handelingen minder pijnlijk zijn. Fixatie van de pols draagt tevens bij aan een voorspoedig herstel.
  • Dankzij de unieke breitechniek biedt Actimove® ManuMotion uitstekende ondersteuning voor de pols en wordt het gewricht stevig op zijn plaats gehouden. De anatomische vormgeving, de drukvrije boorden en het zachte materiaal zorgen voor een optimaal draagcomfort.
  • Bij een lichte verstuiking van de pols biedt Actimove® ManuWrap de stevigheid die het nodig heeft om alle arm- en handbewegingen te kunnen maken waar het dagelijks leven om vraagt. Gemakkelijk aan te brengen dankzij het klittenband.
  • Actimove® Manus Eco is een polsbrace voor functionele immobilisatie van pols en hand. Deze brace heeft een voorgevormde, aanpasbare aluminium polsbalein. Onder andere geschikt voor chronische ontstekingen van het polsgewricht, polsverstuikingen, overbelastingletsels ter hoogte van het polsgewricht en ter ondersteuning na een gipsimmobilisatie.
  • Actimove® Manus Forte Plus is een pols- en duimbrace met circulaire versteviging voor immobilisatie. Geschikt voor verschillende oorzaken van acute en chronische pijn aan de pols. Deze polsbrace houdt het polsgewricht stevig op zijn plaats dankzij de niet-uitrekbare circulaire polsband en biedt duimimmobilisatie in abductiepositie. Dit voorkomt pijn door bewegingen en draagt bij aan een voorspoedig herstel. Gemakkelijk aan te leggen door de tubulaire vorm en klittenbandsluiting met anti-doorsliplussen.
  • Actimove biedt verschillende oplossingen om de pols te ondersteunen. De pols is een van de meest gebruikte gewrichten en een goede ondersteuning is dan ook essentieel. De braces en bandages bieden oplossingen voor mensen die hun levensstijl niet willen laten beïnvloeden door tijdelijk lichamelijk letsel, pijn of degeneratieve aandoeningen. Ze hebben een hoog draagcomfort en ondersteuning pijnverlichting.

Actimove® Rhizo Forte

Actimove® Rhizo Forte is een unieke duimbrace die de beweging van de duim beperkt terwijl de dagelijkse functionaliteit van de hand behouden blijft. Het bekroonde Red Dot®-ontwerp zorgt voor immobilis...

Actimove® Manus Forte

Actimove® Manus Forte is een polsbrace houdt het polsgewricht stevig op zijn plaats.

Actimove® ManuFix

Actimove® ManuFix is een polsbrace die de beweging van de pols beperkt.

Actimove® ManuMotion

Actimove® ManuMotion biedt uitstekende ondersteuning voor de pols en houdt het gewricht stevig op zijn plaats.

Actimove® ManuWrap

Bij een lichte verstuiking van de pols biedt Actimove® ManuWrap de stevigheid die het nodig heeft om alle arm- en handbewegingen te kunnen maken.

Actimove® Manus Eco

Actimove® Manus Eco is een polsbrace voor functionele immobilisatie van pols en hand. 

Actimove® Manus Forte Plus

Actimove® Manus Forte Plus is een pols- en duimbrace met circulaire versteviging voor immobilisatie.

Actimove® Pols

Actimove biedt verschillende oplossingen om de pols te ondersteunen.