Filter

Braces en bandages voor sleutelbeen/arm/schouder

 

Rust is essentieel voor klachten aan de arm/schouder of het sleutelbeen. De bandages van Actimove zorgen voor pijnverlichting en dragen bij aan het herstel.

  • Actimove® Clavicula Comfort is een functionele en zeer comfortabele sleutelbeensteun. De rugzakconstructie trekt de schouders naar achteren om de sleutelbeenbreuk op één lijn te brengen of om houdingsondersteuning te bieden.
  • Actimove® Umerus Comfort is een schouderimmobilisatie van topkwaliteit die de arm ondersteunt en de schouderbewegingen beperkt zoals vereist voor een effectieve therapie. De niet-elastische schuimbanden zorgen voor een comfortabele, veilige positionering.
  • Actimove® Gilchrist Plus is een schouderimmobilisatie van topkwaliteit die de bovenarm veilig fixeert in een adductieve positie. Het open ontwerp en de stevige constructie zorgen voor eenvoudige hygiëne en maken wondinspectie eenvoudig.
  • Actimove heeft verschillende Mitella’s in het assortiment voor een efficiënte ondersteuning van de arm. De duimlus zorgt voor een betere handpositie en beperkt rotatie van de onderarm, zonder de beweging van de vingers te beperken. Actimove® Mitella Comfort zorgt voor minimale druk op de nek en meer comfort. Actimove® Mitella for Kids is een kleurrijke ondersteuning die speciaal ontwikkeld is voor de kinderarm.
  • Actimove® Sling for Kids is een comfortabele draagband voor de arm. De lengte van deze sling kan indien nodig worden aangepast aan de individuele patiënt.
  • Actimove® Gilchrist is een arm-schouderimmobilisatieverband met tubulair drukverband.

Actimove® Clavicula

Actimove® Clavicula Comfort is een functionele en zeer comfortabele sleutelbeensteun. 

Actimove® Umerus

Actimove® Umerus Comfort is een schouderimmobilisatie van topkwaliteit.

Actimove® Gilchrist Plus

Actimove® Gilchrist Plus is een schouderimmobilisatie van topkwaliteit die de bovenarm veilig fixeert in een adductieve positie.

Actimove® Mitella

Actimove® Gilchrist is een arm-schouderimmobilisatieverband met tubulair drukverband.

Actimove® Sling for Kids

Actimove® Sling for Kids is een comfortabele draagband voor de arm. De lengte van deze sling kan indien nodig worden aangepast aan de individuele patiënt.

Actimove® Gilchrist

Actimove® Gilchrist is een arm-schouderimmobilisatieverband met tubulair drukverband.