Filter

Braces en bandages voor voet/onderbeen

 

De voet- en enkelortheses van Actimove zorgen voor een goede stabilisatie van de voet, de enkel en het onderbeen. Het assortiment bestaat uit innovatieve ortheses die patiënten een uitstekend comfort bieden.

  • Actimove® Walker is het modern alternatief voor gips. De Walker kan worden toegepast bij stabiele fracturen, artrodeses, achillespeesrupturen en enkelbandletsels. De Actimove® Walker wordt geleverd in een standaardversie en in een luchtversie met een geïntegreerd pomp- en klepsysteem.
  • Actimove® Closed Shell Walker is het modern alternatief voor gips. De Walker kan worden toegepast bij stabiele fracturen, artrodeses, achillespeesrupturen en enkelbandletsels. De Actimove® Closed Shell Walker wordt geleverd met een harde buitenschaal en een geïntegreerd pomp- en klepsysteem.
  • Actimove® StepLite zijn anatomisch voorgevormde hielspoorkussens. Ze zorgen voor doelgerichte pijnverlichting van hielspoor dankzij de zachte blauwe spot. Daarnaast zorgen ze voor schokdemping ter hoogte van de hiel, en een ontlasting van de achillespees en de fascia plantaris.

Actimove® Walker

Actimove® Walker is het modern alternatief voor gips. 

Actimove® Closed Shell Walker

De Actimove® Closed Shell Walker wordt geleverd met een harde buitenschaal en een geïntegreerd pomp- en klepsysteem.

Actimove® StepLite

Actimove® StepLite zijn anatomisch voorgevormde hielspoorkussens.