var dataLayer = [ { 'environment': 'live' } ];
 

Braces en bandages voor voet/onderbeen

 

De braces van Actimove voor het onderbeen en de voet zorgen voor ondersteuning en verlichting aan het gewricht en dragen bij aan een effectief herstel. Het assortiment bestaat uit innovatieve modellen die een uitstekend comfort bieden.

  • Actimove Walker is het moderne alternatief voor gips en kan worden toegepast bij stabiele fracturen, artrodeses, achillespeesrupturen en enkelbandletsels. De Actimove Walker wordt geleverd in een standaardversie en in een luchtversie met een geïntegreerd pomp- en klepsysteem.
  • Actimove Closed Shell Walker is het moderne alternatief voor gips en kan worden toegepast bij stabiele fracturen, artrodeses, achillespeesrupturen en enkelbandletsels. De Actimove Closed Shell Walker wordt geleverd met een harde buitenschaal en een geïntegreerd pomp- en klepsysteem.
  • Actimove StepLite zijn anatomisch voorgevormde hielspoorkussens voor doelgerichte pijnverlichting dankzij de zachte blauwe spot. Daarnaast zorgen ze voor schokdemping ter hoogte van de hiel, en een ontlasting van de achillespees en de fascia plantaris.

Kijk in het Assortimentsoverzicht voor alle product- en bestelgegevens.

Als u hieronder kiest voor 'Meer informatie' wordt u doorgestuurd naar de downloadpagina, waar productbladen, brochures en overige informatie te vinden is.