var dataLayer = [ { 'environment': 'live' } ];
  • Leukoplast
  • Cutimed
  • Jobst
  • Delta Cast
  • Actimove
  • TENA
 

Essity Medical Solutions

Essity is een toonaangevend internationaal hygiëne- en gezondheidsbedrijf. Met onze producten en diensten zetten wij ons in voor het verbeteren van welzijn. Als onderdeel van het aanbod voor persoonlijke verzorging biedt Essity innovatieve, hoogwaardige medische oplossingen op het gebied van compressie, wondverzorging en orthopedie, met gerenommeerde merken als Leukoplast, Cutimed, JOBST, Delta-Cast en Actimove.

Sinds de overname van BSN medical in 2017 heeft Essity haar leidende marktposities in een aantal categorieën medische hulpmiddelen in ongeveer 140 landen uitgebreid, waarmee het zijn toewijding onderstreept om de kwaliteit van leven van mensen overal ter wereld te verbeteren. Met een uitgebreid portfolio van producten, oplossingen en diensten is Essity een van de vier grote wereldspelers in zijn categorieën. De focus ligt op het bedienen van klanten, waaronder detailhandel, online verkoop, apotheken, ziekenhuizen, distributeurs, zorginstellingen en consumenten.

Onder de merknaam Leukoplast biedt Essity producten voor acute wondverzorging van pleisters, fixatieverbanden tot chirurgische verbanden en zelfklevende verbanden. De innovatieve oplossingen voor wondbehandeling van Cutimed zijn speciaal ontwikkeld voor de behandeling van secundair of complex genezende wonden. JOBST is wereldleider in compressietherapie en biedt een brede selectie producten op het gebied van flebologie, lymfologie en lipoedeem, zoals onder andere therapeutische elastische kousen, zwachtels en klittenbandsystemen. Als marktleider in zowel fracture management als fysiotherapie, heeft Essity meer dan 80 jaar ervaring in non-invasieve orthopedie en traumatologie. Delta-Cast biedt een compleet en kwalitatief hoogstaand assortiment aan gipsen, spalken en accessoires. Het assortiment wordt aangevuld door de medisch ontworpen braces en steunverbanden van Actimove. Het portfolio Fysiotherapie bestaat uit verschillende (sport)tapes en verbandmiddelen.

Digitaal assortimentsoverzicht

Image


Alle Essity producten zijn te vinden in dit assortimentsoverzicht. Klik op de afbeelding of DOWNLOAD HIER. Open in Acrobat om de zoekfunctie te activeren.

Acute wondzorg

Wanneer een snelle en efficiënte behandeling van kleine wonden vereist is, is Leukoplast de hoogwaardige keuze die betrouwbaarheid en gebruiksgemak combineert om de best mogelijke patiëntenzorg te bieden.


Lees meer

Geavanceerde wondzorg

De moderne wondverzorgingsproducten van Cutimed zijn speciaal ontwikkeld voor de behandeling van secundair of complex genezende wonden.


Lees meer

Compressietherapie

Als wereldleider in compressietherapie biedt JOBST een uitgebreid assortiment productoplossingen voor patiënten met veneuze aandoeningen, lymfoedeem en lipoedeem.


Lees meer

Fracture management

Delta-Cast staat bekend om zijn hoogwaardige kwaliteit en eenvoudige toepassing in behandelcentra over de hele wereld. Delta-Cast biedt zeer innovatieve, kosteneffectieve oplossingen voor breuken en verstuikingen. Daarnaast biedt zij oplossingen voor alle omstandigheden die rigide of semi-rigide externe immobilisatie vereisen.


Lees meer

Braces en bandages

De producten van Actimove zijn ontworpen in nauwe samenwerking met orthopedisch specialisten. Het assortiment bestaat uit innovatieve braces en bandages, die zijn ontworpen om pijn te verlichten en patiënten comfort te bieden.


Lees meer

Fysiotherapie

Leukotape staat bekend om zijn uitstekende kwaliteit en wordt veel gebruikt door professionele zorgverleners. Leukotape maakt deel uit van een breed assortiment aan (sport)tapes en verbandmiddelen.


Lees meer