var dataLayer = [ { 'environment': 'live' } ];
Medische Hulpmiddelen

Onze Medische hulpmiddelen

Met wereldberoemde merken zoals de geregistreerde handelsmerken Leukoplast, JOBST, Cutimed, Actimove en Delta-Cast, behoort Essity tot de wereldmarktleiders in een aantal therapeutische gebieden. Het bedrijf streeft naar het creëren van de beste aanbiedingen die het vertrouwen van zijn klanten en de merkbelofte bevestigen.

Wat Essity onderscheidt is niet alleen de constante hoge kwaliteit en de voortdurende ontwikkeling waarbij de nieuwste technologieën en materialen zijn verwerkt. Het is ook dat de producten in de verschillende therapeutische gebieden in naadloze therapieoplossingen passen - zoals het assortiment producten voor geavanceerde wondzorg, dat alle fasen van het genezingsproces omvat. Of waar fixatie van verbanden, slangen of katheters vereist is heeft het assortiment huidvriendelijke producten van Essity de juiste oplossing voor elke situatie.

Door deze aanpak kunnen medisch specialisten therapieën afstemmen op de behoeften van de individuele patiënt. Dit is vooral waardevol voor mensen die lijden aan veneuze en lymfatische aandoeningen. Bovendien staat Essity bekend om hoogwaardige en kosteneffectieve oplossingen, wat ook van bijzonder groot belang is voor orthopedische producten voor verrekkingen, verstuikingen en breuken.

Daarnaast zet Essity een belangrijke stap voorwaarts door medisch specialisten te ondersteunen met geïntegreerde therapieoplossingen. Deze vormen de basis van een holistische benadering voor de behandeling van medische aandoeningen zoals veneuze beenulcera, waarbij zowel compressiekleding als wondverbanden worden aangeboden om optimale wondgenezing te ondersteunen.


Acute wondzorg

Wanneer een snelle en efficiënte behandeling van kleine wonden vereist is, is Leukoplast de hoogwaardige keuze die betrouwbaarheid en gebruiksgemak combineert om de best mogelijke patiëntenzorg te bieden.


Lees meer

Geavanceerde wondzorg

De moderne wondverzorgingsproducten van Cutimed zijn speciaal ontwikkeld voor de behandeling van secundair of complex genezende wonden.


Lees meer

Compressietherapie

Als wereldleider in compressietherapie biedt JOBST een uitgebreid assortiment productoplossingen voor patiënten met veneuze aandoeningen, lymfoedeem en lipoedeem.


Lees meer

Fracture management

Delta-Cast biedt zeer innovatieve en kwalitatieve oplossingen voor fracturen en distorsies. Daarnaast worden oplossingen geboden voor alle omstandigheden die rigide of semi-rigide immobilisatie vereisen.


Lees meer

Braces en bandages

De producten van Actimove zijn ontworpen in nauwe samenwerking met orthopedisch specialisten. Het assortiment bestaat uit innovatieve braces en bandages, die zijn ontworpen om pijn te verlichten en patiënten comfort te bieden.


Lees meer

Fysiotherapie

Leukotape staat bekend om zijn uitstekende kwaliteit en wordt veel gebruikt door professionele zorgverleners. Leukotape maakt deel uit van een breed assortiment aan (sport)tapes en verbandmiddelen.


Lees meer

Over ons