var dataLayer = [ { 'environment': 'live' } ];
Educatie

Ons aanbod van educatie en events voor zorgprofessionals


Hoogwaardige training en scholing, inspirerende evenementen en praktische toepassingstips; speciaal ontwikkeld voor zorgprofessionals ter ondersteuning van Essity's brede productportfolio. Of het nu online is of live op een van onze talrijke events: op deze pagina vindt u alle informatie over het uitgebreide programma van onze Essity Academy. 

 

Delta-Cast Academy - Snijzaalpracticum "Onderste en Bovenste Extremiteit"

Heb jij altijd al een keer de anatomie van het menselijk lichaam in vivo willen bestuderen? Speciaal voor gipsverbandmeesters opent het UMC Utrecht, in samenwerking met Essity, de deuren van haar snijzaal!


Datum volgt

Delta-Cast Academy - Femurfracturen bij kinderen

In deze interactieve webinar bespreekt Drs. Dagmar Kempink de meest recente behandelmethoden van femurfracturen bij kinderen. Gipsverbandmeesters Tiffany Kruik en Anne Loos-Claes zullen een toelichting geven op de aanleginstructie van de Bryant traktie en de gipsbroek.


Nog een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Meld je aan!

Podcasts

Speciaal voor jou, als zorgprofessional, hebben wij een 3-delige podcastserie over veel besproken uitdagingen in wondzorg ontwikkeld: exsudaatmanagement, wondinfectie en de kwetsbare huid.


Luister mee

Cutimed Academy Veneus Oedeem

Onlangs hebben wij een Cutimed Academy georganiseerd over de behandeling van veneus oedeem door middel van compressietherapie in Breda.
Wil jij er de volgende keer ook bij zijn? Neem dan contact op met de Medisch Adviseur in jouw regio


Naar contactgegevens

Over ons