Filter

Synthetisch gips

 

Synthetische gipsen zijn verkrijgbaar in zowel polyester als glasvezel. De duurzame synthetische gipsen hebben een hoge modelleerbaarheid, snelle uithardingstijd en zijn na slechts 20 minuten belastbaar.

  • Dynacast® Prelude is een kant en klare synthetische spalk van glasfiber. Deze spalk heeft een hoge conformabiliteit, waardoor de spalk makkelijk is aan te leggen. Verkrijgbaar op rol en in een kant- en klare versie.
  • Delta-Cast® Prints is een polyester immobilisatieverband met print. Deze zorgt voor een stevige immobilisatie en langdurige ondersteuning. De prints geven het immobilisatieverband een persoonlijk tintje en bieden meer plezier bij het dragen. Geschikt voor jong en oud. Verkrijgbaar in 8 prints. 100% röntgendoorlaatbaar.
  • Delta-Cast® Elite is een polyester immobilisatieverband. Deze zorgt voor een stevige immobilisatie en langdurige ondersteuning. Zeer dun aan te leggen en optimaal te modelleren. Verkrijgbaar in 9 kleuren. 100% röntgendoorlaatbaar.
  • Delta-Cast® Conformable is een polyester immobilisatieverband, waarmee applicaties kunnen worden aangelegd die sterk en toch licht in gewicht zijn. Het geeft een uitstekende laminatie, waardoor zeer dunne applicaties mogelijk zijn. Verkrijgbaar in 9 kleuren. 100% röntgendoorlaatbaar.
  • Delta-Cast® Soft is een semi-rigide polyester stabilisatieverband uit een driedimensionaal polyester substraat. Dit zorgt voor een uitstekend stabiliserende en plooivrije applicatie. De driedimensionale rek zorgt voor een optimale vormbaarheid bij het aanleggen en een goede pasvorm bij het dragen. Verkrijgbaar in 9 kleuren en 2 prints. 100% röntgendoorlaatbaar.
  • Delta-Lite Plus is een synthetisch immobilisatieverband samengesteld uit een combinatie van glasvezel en een geavanceerd, door water te activeren polyurethaan hars-systeem. Dit verband geeft een uitstekende rigide ondersteuning voor een optimale immobilisatie. Het is duurzaam en licht in gewicht en het heeft een zeer glad oppervlak, wat zorgt voor een hoog draagcomfort voor de patiënt. Verkrijgbaar in 10 kleuren.
  • SafetySpint is een ongepolsterde, niet-gewatteerde synthetische spalk, gemaakt van glasfiber. SafetySplint is verkrijgbaar in een handige dispenserdoos, waardoor er geen sprake is van verspilling.

Dynacast® Prelude

Dynacast® Prelude is een kant en klare synthetische spalk van glasfiber.

Delta-Cast® Prints

Delta-Cast® Prints is een polyester immobilisatieverband met print. 

Delta-Cast® Elite

Delta-Cast® Elite is een polyester immobilisatieverband.

Delta-Cast® Conformable

Delta-Cast® Conformable is een polyester immobilisatieverband.

Delta-Cast® Soft

Delta-Cast® Soft is een semi-rigide polyester stabilisatieverband uit een driedimensionaal polyester substraat.

Delta-Lite® Plus

Delta-Lite Plus is een synthetisch immobilisatieverband.

SafetySplint

SafetySpint is een ongepolsterde, niet-gewatteerde synthetische spalk, gemaakt van glasfiber.