var dataLayer = [ { 'environment': 'live' } ];
 

Pleisters en verbanden

Een breed scala aan producten, van eenvoudige wondpleisters tot zalfgazen, kompressen en absorberende verbanden, is ontworpen om aan de behoeften van de patiënt te voldoen. Deze producten bieden een uitstekende huidtolerantie en een effectieve barrière tegen besmetting en secundaire infectie.

  • Wondpleisters: wondpleisters moeten een goede en betrouwbare afdekking van kleine alledaagse verwondingen bieden. Met Leukoplast heeft u de keuze uit veel varianten. Zo heeft u altijd het juiste product voor de juiste situatie.
  • Eilandpleisters: eilandpleisters bieden een betrouwbare beschermingvan de wond en absorberen kleine hoeveelheden bloed en wondvocht. Ze zijn steriel verpakt en bieden een grote kleefkracht. Alle Leukomed producten zijn lucht- en waterdampdoorlatend en zeer comfortabel.
  • Kompressen en absorberende verbanden: voor het afdekken van wonden zijn diverse wondbedekkers beschikbaar, zoals katoenen of non-woven kompressen en absorberende verbanden. Iedere wondbedekker heeft zijn eigen unieke eigenschappen die de toepassing van het kompres bepalen.
  • Zalfgazen: het voornaamste doel van zalfgazen is het tegengaanvan ingroeien van weefsel in een secundair verband. Het voorkomen hiervan heeft een gunstig effect op de genezing en minimaliseert bovendien de pijn bij een verbandwissel. Zuurstof en wondvocht dienen gemakkelijk door het zalfgaas te gaan, zodat de wond kan blijven ademen en geen occlusief effect ontstaat.