var dataLayer = [ { 'environment': 'live' } ];

Merken

De merken van Essity zijn artiesten van wereldklasse en worden gedreven door innovatie. Door de nieuwste technologieën en materialen te gebruiken worden alle producten voortdurend verbeterd. Hierdoor zijn ze altijd gebruikersgericht, worden nieuwe therapieoplossingen geboden en wordt het vertrouwen dat klanten in de merken stellen gevoed. Technische expertise op hoog niveau is gericht op het voldoen aan de behoeften van zowel zorgverleners als patiënten. De innovatieve en gepatenteerde SoftFit-technologie zet bijvoorbeeld een nieuwe maatstaf dankzij het meegebreide siliconengaren aan de binnenzijde van het boord. Het sluit zacht aan op de huid en is ontworpen om de kousen op hun plek te houden voor comfort gedurende de dag.De gepatenteerde 3D-breitechnologie geeft JOBST Elvarex Plus een anatomische pasvorm die als een tweede huid voelt. Dankzij de naadloze afwerking volgen de vlakbrei handschoenen en teenkappen beter de contouren van het lichaam en verhogen daardoor het comfort en de effectiviteit van lymfoedeem-management.

De geavanceerde, moderne wondverzorgingsproducten van Cutimed zijn speciaal ontwikkeld voor de behandeling van secundair of complex genezende wonden. Ze zijn van hoogwaardige kwaliteit en worden in nauwe samenwerking met gebruikers en voorschrijvers ontwikkeld en klinisch getest. Met innovatieve oplossingen voor wondbehandeling en de perfecte balans tussen geavanceerde technologie en gebruiksvriendelijke concepten, stelt Cutimed alle betrokkenen in staat om hun patiënten snel en effectief te helpen.

Leukoplast - Woundcare in best hands

Wanneer een snelle en efficiënte behandeling van kleine wonden vereist is, is Leukoplast de hoogwaardige keuze die betrouwbaarheid en gebruiksgemak combineert om de best mogelijke patiëntenzorg te bieden.


Lees meer

Cutimed

De moderne wondverzorgingsproducten van Cutimed zijn speciaal ontwikkeld voor de behandeling van secundair of complex genezende wonden.


Lees meer

JOBST - Compressietherapie die uw leven verlicht

Als wereldleider in compressietherapie biedt JOBST een uitgebreid assortiment productoplossingen voor patiënten met veneuze aandoeningen, lymfoedeem en lipoedeem.


Lees meer

Delta-Cast – We know casting.

Delta-Cast staat bekend om zijn hoogwaardige kwaliteit en eenvoudige toepassing in behandelcentra over de hele wereld. Delta-Cast biedt zeer innovatieve, kosteneffectieve oplossingen voor breuken en verstuikingen. Daarnaast biedt zij oplossingen voor alle omstandigheden die rigide of semi-rigide externe immobilisatie vereisen.


Lees meer

Actimove – Feel good. Move better.

De producten van Actimove zijn ontworpen in nauwe samenwerking met orthopedisch specialisten. Het assortiment bestaat uit innovatieve braces en bandages, die zijn ontworpen om pijn te verlichten en patiënten comfort te bieden.


Lees meer