Filter

Schoenen

 

Het assortiment aan gipsschoenen bestaat uit verschillende hoogwaardige en innovatieve schoenen. Deze zijn speciaal ontwikkeld voor patiënten met loopgips. Ze bieden comfort en ondersteuning en zijn daarnaast makkelijk aan en uit te trekken door handige klittenbandsluitingen. De schoenen zijn zowel links als rechts te dragen door de universele vormgeving.

  • Artistep® S wordt gebruikt bij (immobilisatie)verbanden van mineraal of synthetisch gips. De speciaal ontwikkelde zool zorgt voor een goede afwikkeling, biedt comfort tijdens het lopen, voorkomt uitglijden en is schokabsorberend. De extra verstevigde hiel biedt extra ondersteuning. Het assortiment bestaat uit een uitgebreide maatvoering, waaronder kleine kindermaten. Zowel links als rechts te dragen.
  • OrthoWedge® is een offloading shoe en wordt gebruikt na chirurgische ingrepen aan de voorvoet. De dorsale hoek van 15° verplaatst het lichaamsgewicht naar de hak. De voorvoet wordt hierdoor minder belast, waardoor het genezingsproces verbetert. Deze kwalitatief hoogwaardige schoen is zowel links als rechts te dragen door de universele vormgeving.
  • Specialist Post-Op Shoe is een post-operatieve verbandschoen en kan bij uitstek gebruikt worden als gipschoen.  Het open teengedeelte biedt voldoende ruimte voor postoperatieve verbanden. De schoen biedt hoge mediale en laterale stabiliteit door de stevige, uitlopende zool. Zowel links als rechts te dragen en verkrijgbaar in een dames- en herenvariant.
  • De Delta Solo® is een loopzool, die gebruikt kan worden bij (immobilisatie)verbanden van mineraal of synthetisch gips. De loopzool biedt veiligheid en stabiliteit tijdens het lopen en is eenvoudig aan te doen met behulp van klittenbanden. Zowel links als rechts te dragen.

Artistep® S

Artistep® S wordt gebruikt bij (immobilisatie)verbanden van mineraal of synthetisch gips.

OrthoWedge Shoe®

OrthoWedge® is een offloading shoe en wordt gebruikt na chirurgische ingrepen aan de voorvoet.

Specialist® Post-Op Shoe

Specialist Post-Op Shoe is een post-operatieve verbandschoen en kan bij uitstek gebruikt worden als gipschoen.

Delta Solo®

De Delta Solo® is een loopzool, die gebruikt kan worden bij (immobilisatie)verbanden van mineraal of synthetisch gips.