var dataLayer = [ { 'environment': 'live' } ];
 

Leukoplast


Bij lichte verwondingen heeft u een behandeling nodig die betrouwbaar en snel is. Voor alle soorten snijwonden, schaafwonden, brandwonden of scheurwonden (skin tear) biedt Leukoplast een reeks producten voor zowel professionals als consumenten die betrouwbaarheid en gebruiksgemak combineren om de best mogelijke zorg te garanderen. Al bijna 120 jaar stellen artsen en families over de hele wereld hun vertrouwen in de hoogwaardige Leukoplast wondverzorgingsproducten.

Daarom worden deze producten als essentieel beschouwd voor de dagelijkse behoeften van ziekenhuizen, zorginstellingen en thuis.

Het brede scala aan therapieoplossingen van Leukoplast omvat:

  • Fixatie: met een groot assortiment aan hechtpleisters, fixatiewindsels, volvlakfixaties en zowel niet-steriele als steriele folies, biedt Leukoplast voor elke situatie een oplossing voor fixatie van verbanden, tubes of I.V. gerelateerde hulpmiddelen zoals infuusnaalden en -slangen.
  • Pleisters en verbanden: een breed scala aan producten, van eenvoudige wondpleisters tot zalfgazen, kompressen en absorberende verbanden, is ontworpen om aan de behoeften van de patiënt te voldoen. Deze producten bieden een uitstekende huidtolerantie en een effectieve barrière tegen besmetting en secundaire infectie.
  • Wondsluiting: producten voor een snelle, veilige sluiting van snijwonden, scheurwonden of chirurgische incisies.
  • Accessoires: betrouwbare medische zorg is afhankelijk van de beschikbaarheid van de juiste materialen; de diverse accessoires bieden een efficiënte aanvulling op het assortiment.
  • Fysiotherapie: Essity biedt een ruim assortiment aan tapes en elastisch klevende windsel voor medisch gebruik. Tapes kunnen versterking bieden bij een spierverrekking, peesontsteking of instabiele gewrichten. Elastisch klevende windsels worden o.a. gebruikt bij het aanleggen van compressie- en steunverbanden.