var dataLayer = [ { 'environment': 'live' } ];
 

Leukoplast


Bij acute verwondingen heeft u een behandeling nodig die betrouwbaar en snel is. Voor alle soorten snijwonden, schaafwonden, brandwonden of scheurwonden (skin tears) biedt Leukoplast een reeks producten voor zowel professionals als consumenten die betrouwbaarheid en gebruiksgemak combineren om de best mogelijke zorg te garanderen. Al meer dan 120 jaar vertrouwen zorgprofessionals en families op de hoogwaardige wondverzorgingsproducten van Leukoplast.

Het uitgebreide assortiment van Leukoplast bestaat uit:

  • Fixatie: met een groot assortiment aan hechtpleisters, fixatiewindsels, volvlakfixaties en zowel niet-steriele als steriele folies, biedt Leukoplast voor elke situatie een oplossing voor fixatie van verbanden, tubes of I.V. gerelateerde hulpmiddelen zoals infuusnaalden en -slangen.
  • Pleisters en verbanden: een breed scala aan producten, van eenvoudige wondpleisters tot zalfgazen, kompressen en absorberende verbanden, is ontworpen om aan de behoeften van de patiënt te voldoen. Deze producten bieden een uitstekende huidtolerantie en een effectieve barrière tegen besmetting en secundaire infectie.
  • Wondsluiting: producten voor een snelle, veilige sluiting van snijwonden, scheurwonden of chirurgische incisies.
  • Accessoires: betrouwbare medische zorg is afhankelijk van de beschikbaarheid van de juiste materialen; de diverse accessoires bieden een efficiënte aanvulling op het assortiment.