var dataLayer = [ { 'environment': 'live' } ];
 

Elastisch klevende windsels

 

Elastisch klevende windsels worden onder andere gebruikt bij het aanleggen van compressie- en steunverbanden. Ze worden vaak voor langere tijd gedragen. Huidreacties komen echter nauwelijks voor dankzij de hoge kwalitatieve eigenschappen van deze windsels.

  • Acrylastic is een beige compressie- en steunverband die in lengterichting rekbaar is. Vervaardigd uit 100% katoen, met een huidvriendelijke kleeflaag. Ook geschikt voor de gevoelige huid.
  • Tricoplast is een beige compressie- en steunverband die in de lengte en in de breedte rekbaar is. Het dragermateriaal is gemaakt van 100% katoen. Bevat een hypoallergene kleeflaag.
  • Optiplaste-C is een beige compressie- en steunverband met korte lengterek. Vervaardigd uit 100% katoen, met een conventionele kleeflaag die zinkoxide en natuurlijk rubber bevat.
  • Optiplaste-E is een wit compressie- en steunverband die in lengterichting rekbaar is en bestaat uit natuurlijke weefsels (85% katoen en 15% viscose). Sterk klevend en luchtdoorlatend.
  • Tensoplast is een wit compressie- en steunverband die in lengterichting rekbaar is. Vervaardigd uit katoen en kunstzijde, met een conventionele kleeflaag die zinkoxide bevat.
  • Tensoplast Sport id een wit elastische kleefzwachtel. De rekbaarheid en kleefkracht zorgen ervoor dat de bandage stevig op zijn plaats blijft.
  • Tensoplast STK is een kleefpleisterrekverband. Verkrijgbaar in een zelfklevende- en een niet zelfklevende variant. Beide beschikken over een goede overdracht van de tractiekracht. De zelfklevende variant is voorzien van een huidvriendelijke acryl kleeflaag.
  • Co Plus LF is een latexvrij, elastisch cohesief windsel. De open structuur zorgt ervoor dat de huid kan ademen. Scheurbaar en veelzijdig toe te passen. In diverse kleuren beschikbaar.
  • Tensoban is een polyurethaan, vliesdunne pretape voor het gelijkmatig en zonder verdikkingen fixeren en comprimeren van polstermaterialen. Tensoban is uitermate soepel en houdt vocht tegen. Deze underwrap zorgt voor een uitstekende hechting van zowel natuurlijk als synthetisch gipsverband.

Kijk in het Assortimentsoverzicht voor alle product- en bestelgegevens.

Als u hieronder kiest voor 'Meer informatie' wordt u doorgestuurd naar de downloadpagina, waar productbladen, brochures en overige informatie te vinden is.