var dataLayer = [ { 'environment': 'live' } ];
 

Tapes

 

Tape wordt voornamelijk gebruikt als functioneel immobilisatieverband en voor het preventief tapen van gewrichten, banden en spieren. Het beschikt over een grote kleef- en trekkracht.

Elastische tape ondersteunt de spieren, zonder daarbij de beweging te beperken. De tape kan onder andere ingezet worden bij spierverrekkingen, het corrigeren van de houding, of voor ondersteuning van instabiele gewrichten.

  • Leukotape Classic is een starre tape, gemaakt van katoenweefsel. De tape heeft een grote kleef- en trekkracht. De zinkoxide-rubber kleefmassa zorgt voor een uitstekende hechting, zowel op de huid als op een eventuele beschermende onderlaag. Ook onder zware belasting blijft de tape goed zitten.
  • Strappal is een hypo-allergene witte sporttape die geschikt is voor preventie. Het dragermateriaal is vervaardigd uit viscose, de hypoallergene kleeflaag is op basis van zinkoxide en synthetische rubber. Strappal is speciaal geschikt voor patiënten en sporters die overgevoelig zijn voor tapes met een conventionele kleeflaag.
  • Leukotape P is een starre tape met bijzondere grote kleefkracht. De conventionele zinkoxide- rubber kleeflaag zorgt voor een zeer grote kleefkracht, waardoor het windsel zich snel en betrouwbaar op de huid of de onderlaag zal hechten zonder te verschuiven. Leukotape P zorgt voor een duurzame en betrouwbare fixatie, ook wanneer het windsel onder druk staat. Combipack met Fixomull stretch.
  • Leukotape K is een elastische, therapeutische tape met een rek van 130 - 140%. Dit komt overeen met de natuurlijke elasticiteit van de menselijke huid. De tape kan onder andere ingezet worden bij spierverrekkingen, het corrigeren van de houding, of voor ondersteuning van instabiele gewrichten.

Kijk in het Assortimentsoverzicht voor alle product- en bestelgegevens.

Als u hieronder kiest voor 'Meer informatie' wordt u doorgestuurd naar de downloadpagina, waar productbladen, brochures en overige informatie te vinden is.