var dataLayer = [ { 'environment': 'live' } ];
 

Eilandpleisters

Eilandpleisters bieden een betrouwbare bescherming van de wond en absorberen kleine hoeveelheden bloed en wondvocht. Ze zijn steriel verpakt en bieden een grote kleefkracht. Alle Leukomed producten zijn lucht- en waterdampdoorlatend en zeer comfortabel.

  • Leukomed: steriele, zachte, absorberende non-woven eilandpleister voor de gevoelige huid met polyacrylaat kleeflaag. Het wondkussen is voorzien van een polypropyleen laag, die verkleving aan de wond voorkomt. Met afgeronde hoeken.
  • Leukomed skin sensitive is een steriele, zachte, absorberende non-woven eilandpleister met siliconen kleeflaag voor het beschermen van wonden op de zeer gevoelige en kwetsbare huid.
  • Leukomed Control: water- en microbestendige folie in combinatie met zeer innovatieve hydropolymeertechnologie. Flexibele borderrand voor veilige fixatie. Dit volledig transparante wondverband maakt vroege detectie van wondinfectie mogelijk zonder het op te tillen of te vervangen.
  • Leukomed T Plus: transparante eilandpleister op basis van een flexibele en waterdichte folie, met huidvriendelijke polyacrylaat kleeflaag. De polypropyleen wondcontactlaag gaat verkleving aan de wond tegen. Lucht- en waterdampdoorlaatbaar.
  • Leukomed T Plus skin sensitive: transparante eilandpleister op basis van een flexibele en waterdichte folie, met siliconen kleeflaag. Het wondkussen is voorzien van een wondcontactlaag die verkleving aan de wond tegengaat. Voor de zeer gevoelige en kwetsbare huid.

Kijk in het Assortimentsoverzicht voor alle product- en bestelgegevens.

Als u hieronder kiest voor 'Meer informatie' wordt u doorgestuurd naar de downloadpagina, waar productbladen, brochures en overige informatie te vinden is.