var dataLayer = [ { 'environment': 'live' } ];
 

Kompressen en absorberende verbanden

 

Voor het afdekken van wonden zijn diverse wondbedekkers beschikbaar, zoals katoenen of non-woven kompressen en absorberende verbanden. Iedere wondbedekker heeft zijn eigen unieke eigenschappen die de toepassing van het kompres bepalen.

  • Cutisoft Cotton: gaaskompres van 100% katoen. Absorberend en ademend
  • Cutisoft NW (steriel/niet steriel): zacht en comfortabel non woven kompres
  • Cutisorb (steriel/niet steriel): glad, zacht, absorberend wondkompres. De dikte van het verband zorgt voor een goede polsterwerking en beschermt de wond tegen druk en stoten. Een speciaal vlies transporteert het wondvocht direct naar de bovenliggende vochtabsorberende laag. Hierdoor wordt verkleving van het verband met de wond tegengegaan. Cutisorb verband is in staat zeer veel vocht op te nemen en vast te houden. Met antidoorleklaag.
  • Multisorb steriel: absorberend wondkompres met groot absorptievermogen. De wondcontactlaag bestaat uit een zacht non-woven vlies. De absorberende kern bestaat voor 100% uit cellulose, en het hydrofobisch folie gaat het doorlekken van wondvocht tegen. De buitenzijde van het verband is duidelijk herkenbaar, zodat foutief gebruik wordt voorkomen

Kijk in het Assortimentsoverzicht voor alle product- en bestelgegevens.

Als u hieronder kiest voor 'Meer informatie' wordt u doorgestuurd naar de downloadpagina, waar productbladen, brochures en overige informatie te vinden is.