var dataLayer = [ { 'environment': 'live' } ];
 

Kompressen en absorberende verbanden

Voor wondbescherming, wondreiniging en het absorberen van exsudaat en andere vloeistoffen vertrouw je op de hoogwaardige producten van Leukoplast. Ieder kompres en verband heeft zijn eigen unieke eigenschappen die de toepassing bepalen.

  • Leukoplast compress cotton gauze, steriel/niet steriel (voorheen Cutisoft Cotton): gaaskompres van 100% katoen. Absorberend en ademend.
  • Leukoplast compress non-woven, steriel/niet steriel (voorheen Cutisoft): zacht en comfortabel non-woven kompres.
  • Leukoplast compress absorbent soft, steriel/niet steriel (voorheen Cutisorb): glad, zacht, absorberend wondkompres. De dikte van het verband zorgt voor een goede polsterwerking en beschermt de wond tegen druk en stoten. Een speciaal vlies transporteert het wondvocht direct naar de bovenliggende vochtabsorberende laag. Hierdoor wordt verkleving van het verband met de wond tegengegaan. Dit verband is in staat zeer veel vocht op te nemen en vast te houden. Met antidoorleklaag.
  • Leukoplast compress absorbent protect, steriel (voorheen Multisorb): absorberend wondkompres met groot absorptievermogen. De wondcontactlaag bestaat uit een zacht non-woven vlies. De absorberende kern bestaat voor 100% uit cellulose, en het hydrofobisch folie gaat het doorlekken van wondvocht tegen. De buitenzijde van het verband is duidelijk herkenbaar (met blauwe lijn), zodat foutief gebruik wordt voorkomen.

Kijk in het Assortimentsoverzicht voor alle product- en bestelgegevens.

Als u hieronder kiest voor 'Meer informatie' wordt u doorgestuurd naar de downloadpagina, waar productbladen, brochures en overige informatie te vinden is.