Filter

Synthetische spalken

 

De gemakkelijk te hanteren en uiterst veelzijdige spalksystemen van Delta-Cast® kunnen ingezet worden als primaire of secundaire spalk of in combinatie met circulair cast. Daarnaast kunnen ze ook gebruikt worden als versteviging in korsetten en braces. Verkrijgbaar in polyester en glasvezel.

  • Delta-Cast® Spalk is een synthetische ongepolsterde polyester spalk. Dit sterke lichtgewicht materiaal geeft een applicatie met een duurzaam eindresultaat. De geavanceerde eigenschappen maken het modelleren van de spalk eenvoudiger, wat de aanlegtijd verkort en het comfort van de patiënt verbeterd. Met Delta-Cast® spalk heeft men de keuze tussen stabiliseren of immobiliseren. 100% röntgen doorlaatbaar.
  • Delta-Lite® Spalk is een synthetische ongepolsterde glasvezel spalk. De spalk is samengesteld uit een combinatie van glasvezel en een geavanceerd, door water te activeren polyurethaan hars-systeem, waardoor de spalk rigide wordt. Het materiaal is licht in gewicht, wat zorgt voor een optimaal draagcomfort voor de patiënt. Met Delta-Lite® spalk heeft men de keuze tussen stabiliseren of immobiliseren.

Delta-Cast® spalk

Delta-Cast® Spalk is een synthetische ongepolsterde polyester spalk.

Delta-Lite® spalk

Delta-Lite® Spalk is een synthetische ongepolsterde glasvezel spalk.