Filter

Mineraal gips

 

Mineraal gips is goed modelleerbaar, sterk en duurzaam. De romige textuur zorgt voor een glad oppervlak, dat bijdraagt aan een hoog draagcomfort. Mineraal gips is eenvoudig aan te brengen en heeft een snelle tot gemiddelde zettingstijd.

  • Platrix® is een mineraal gipsverband met een gemiddelde zettingstijd van 3-5 minuten. De romige textuur zorgt voor een glad oppervlak, dat bijdraagt aan een hoog draagcomfort. Deze gipssoort is eenvoudig aan te brengen, goed modelleerbaar en bij onderdompeling is er sprake van minimaal gipsverlies.
  • Biplatrix® is een mineraal gipsverband met een snelle zettingstijd van 2 minuten. De romige textuur zorgt voor een glad oppervlak, dat bijdraagt aan een hoog draagcomfort. Deze gipssoort is eenvoudig aan te brengen, goed modelleerbaar en bij onderdompeling is er minimaal gipsverlies.
  • Gypsona® is een mineraal gipsverband met een zeer snelle zettingstijd van 1,5 tot 2 minuten. Gypsona® is extra smeuïg en daardoor eenvoudig aan te brengen, goed modelleerbaar en bij onderdompeling is er minimaal gipsverlies. Gypsona® is verkrijgbaar in: Gypsona® S,  Gypsona® S longuette, Gypsona® BP en Gypsona® BP longuette.

Platrix®

Platrix® is een mineraal gipsverband met een gemiddelde zettingstijd van 3-5 minuten.  

Biplatrix®

Biplatrix® is een gipsverband met een zettingstijd van 2 minuten.

Gypsona®

Gypsona® heeft een snelle zettingstijd van 1,5 tot 2 minuten.