Filter

Buisverbanden

 

Buisverbanden worden ingezet onder synthetisch gipsverband bij fractuurbehandelingen en bij dermatologische behandelingen. Daarnaast worden buisverbanden ook gebruikt bij algemene immobilisatie.

 • Tricofix® is een 100% wit katoenen buisverband. Tricofix is huidvriendelijk en heeft een hoog draagcomfort door het naadloos geweven materiaal en het hoge absorptievermogen.
 • Tensogrip® is een Huidvriendelijk elastisch buisverband met een hoog katoenpercentage (81%). Tensogrip is bijzonder huidvriendelijk door de combinatie van goede lucht- en waterdamp doorlatende eigenschappen. Dit buisverband wordt niet gebruikt onder gipsverbanden.
 • BSN Tricot® is een elastisch tricot buisverband dat is samengesteld uit 100% gebleekt katoen. Het materiaal is naadloos geweven en heeft een groot absorptievermogen. BSN Tricot® is bijzonder huidvriendelijk en comfortabel om te dragen. Dit buisverband wordt niet gebruikt onder gipsverbanden.
 • De Jersey buisverbanden zijn samengesteld uit 100% katoen. Het materiaal is naadloos geweven en heeft een hoog absorptievermogen. Hierdoor zijn deze buisverbanden bijzonder huidvriendelijk en comfortabel om te dragen.
 • Delta Terry-Net C is een badstof buisverband van ongebleekt katoen. Een ideale polstering voor afneembare applicaties in gips. Het buisverband biedt een hoog draagcomfort voor de patiënt en is snel en eenvoudig aan te brengen.
 • Delta Terry-Net S is een wit synthetisch badstof buisverband. Een ideale polstering voor afneembare applicaties in gips. Het buisverband biedt een hoog draagcomfort voor de patiënt en is snel en eenvoudig aan te brengen.
 • Delta-Net® Stockinette is een synthetisch buisverband met lichte rek die zacht en soepel aanvoelt. Eenvoudig zonder plooien aan te leggen en rekbaar tot 2x zijn normale omvang. Verkrijgbaar in zwart en wit.
 • Delta Terry-Net Spica is een wit synthetische spica van badstof. Het elastische materiaal zorgt voor een optimale pasvorm. De spica biedt een hoog draagcomfort voor de patiënt en is snel en eenvoudig aan te brengen.
 • Specialist Stockinette is een absorberend buisverband, vervaardigd uit ongebleekt katoen. Het buisverband biedt een hoog draagcomfort voor de patiënt en is snel en eenvoudig aan te brengen.
 • Delta-Dry softliner is een ademend en waterbestendig gepolsterd buisverband voor een optimale hygiëne. Dit buisverband kan gebruikt worden zonder extra polstering. Met Delta-Dry® Softliner heeft de patiënt de mogelijkheid tot douchen, baden, wassen en zelfs zwemmen.
 • Delta-Dry Stockinette is een ademend en waterbestendig ongepolsterd buisverband voor een optimale hygiëne. Te gebruiken in combinatie met Delta-Dry® polstering. Met Delta-Dry® Softliner heeft de patiënt de mogelijkheid tot douchen, baden, wassen en zelfs zwemmen.
 • Delta-Dry Pantaloon is de hygiënische oplossing voor behandelingen met een heupspica. Dit ademende buisverband is vervaardigd uit waterbestendig materiaal, voor een optimale hygiëne. Het kunststof gips met de polstering kan worden uitgespoeld en daarnaast gebruikt worden in bad.

Tricofix®

Tricofix is een 100% wit katoenen buisverband. 

Tensogrip®

Tensogrip® is een huidvriendelijk elastisch buisverband met een hoog katoenpercentage (81%).

BSN Tricot®

BSN Tricot® is een elastisch tricot buisverband, samengesteld uit 100% gebleekt katoen. 

Jersey®

De Jersey buisverbanden zijn samengesteld uit 100% katoen. 

Delta Terry-Net® C

Delta Terry-Net® C is een badstof buisverband van ongebleekt katoen.

Delta Terry-Net® S

Delta Terry-Net® C is een badstof buisverband van ongebleekt katoen.

Delta-Net® Stockinette

Delta-Net® Stockinette is een synthetisch buisverband met lichte rek die zacht en soepel aanvoelt. 

Delta Terry-Net® Spica

Delta Terry-Net Spica is een wit synthetische spica van badstof. 

Specialist® Stockinette

Specialist Stockinette is een absorberend buisverband, vervaardigd uit ongebleekt katoen. 

Delta-Dry® Softliner

Delta-Dry softliner is een ademend en waterbestendig gepolsterd buisverband voor een optimale hygiëne.

Delta-Dry® Stockinette

Delta-Dry Stockinette is een ademend en waterbestendig ongepolsterd buisverband voor een optimale hygiëne.

Delta-Dry® Pantaloon

Delta-Dry Pantaloon is de hygiënische oplossing voor behandelingen met een heupspica.