Filter

Gipsaccessoires

 

Naast gipsen en spalken bestaat het assortiment ook uit een verscheidenheid aan gipsaccessoires zoals gipsscharen, klittenbanden en Fleeceliners. 

  • Scharen: De Clean Cut® schaar is een microtoom geslepen schaar, die bij uitstek geschikt is voor het knippen van synthetisch gips. De Esmarch® schaar is een klassieke allrounder voor het knippen van verschillende materialen.
  • Het Delta Terry-Net strapping systeem bestaat uit een zelfklevende haak- en lusband. Delta Terry-Net lusband is een zacht lusmateriaal eenvoudig, verstelbaar fixatiesysteem. Klittenband voor afneembare gipsen. Bruikbaar in combinatie met Delta Terry-Net haakband. Delta Terry-Net haakband is een zacht haakmateriaal eenvoudig, verstelbaar fixatiesysteem. Klittenband voor afneembare gipsen. Bruikbaar in combinatie met Delta Terry-Net lusband.
  • Delta Terry-Net adhesive vilt is een zelfklevend polstermateriaal dat men gebruikt als extra lokale polstering.
  • Delta Terry-Net adhesive foam is een zelfklevend badstof polstermateriaal dat men gebruikt als extra lokale polstering.

Delta Terry-Net fleeceliner is een zelfklevende fleece liner, beschikbaar in een zelfklevende variant en zeer sterk zelfklevende variant. Geschikt voor het keurig afwerken van diverse afneembare (kunststof) gipsverbanden zoals Delta-cast. De zeer sterk klevende variant is ook geschikt voor Delta-Cast Soft. Het elastische materiaal vormt zich gemakkelijk naar de lichaamscontouren en voelt comfortabel aan voor de patiënt.


Scharen

De Clean Cut® schaar is een microtoom geslepen schaar. De Esmarch® schaar is een klassieke allrounder.

Delta Terry-Net® strapping system

Het Delta Terry-Net strapping systeem bestaat uit een zelfklevende haak- en lusband.

Delta Terry-Net® adhesive vilt

Delta Terry-Net adhesive vilt is een zelfklevend polstermateriaal dat men gebruikt als extra lokale polstering.

Delta Terry-Net® adhesive foam

Delta Terry-Net adhesive foam is een zelfklevend badstof polstermateriaal dat men gebruikt als extra lokale polstering.

Delta Terry-Net® fleece liner

Delta Terry-Net fleeceliner is een zelfklevende fleece liner, beschikbaar in een zelfklevende variant en zeer sterk zelfklevende variant.