Ons aanbod van educatie en events voor zorgprofessionals


Hoogwaardige training en scholing, inspirerende evenementen en praktische toepassingstips; speciaal ontwikkeld voor zorgprofessionals ter ondersteuning van Essity's brede productportfolio. Of het nu online is of live op een van onze talrijke events: op deze pagina vindt u alle informatie over het uitgebreide programma van onze Essity Academy. 

 


13 april 2023: Webinar Exsudaatmanagement

Exsudaat is essentieel voor een voorspoedige wondgenezing. Echter,
wanneer er teveel of juist te weinig exsudaat aanwezig is of de samenstelling verandert kan dit voor allerlei problemen zorgen. Hierdoor kan de wondgenezing vertraagd worden met alle ongemak en extra kosten van dien.


Meld je aan

Cutimed Academy Veneus Oedeem

Donderdag 30 maart 2023
Cutimed Academy over de behandeling van veneus oedeem door middel van compressietherapie in Breda.
Wil jij hierbij aanwezig zijn? Neem dan contact op met Juliƫtte Kras, Medisch Adviseur Intramuraal


Naar contactgegevens

Webinar Kwetsbare huid

Dit virtuele Cutimed College staat in het teken van de huid.
De huid beschermt ons tegen invloeden van buitenaf en houdt ons inwendige milieu intact en constant. Hoe is de conditie van de huid en wat zijn de risico's?


Kijk terug

Webinar Infectiemanagement

Tijdens dit virtuele Cutimed College delen wij onze kennis over het herkennen van (vroege) signalen van een wondinfectie en hoe je deze (lokaal) veilig behandelt.


Kijk terug

Podcasts

Speciaal voor jou als zorgprofessional,hebben wij een 3-delige podcastserie over veel besproken uitdagingen in wondzorg ontwikkeld: exsudaatmanagement, wondinfectie en de kwetsbare huid.


Luister mee
Filter Teaser