Ons aanbod van educatie en events voor zorgprofessionals


Hoogwaardige training en scholing, inspirerende evenementen en praktische toepassingstips; speciaal ontwikkeld voor zorgprofessionals ter ondersteuning van Essity's brede productportfolio. Of het nu online is of live op een van onze talrijke events: op deze pagina vindt u alle informatie over het uitgebreide programma van onze Essity Academy. 

 

Delta-Cast Academy - Enkelfracturen Lauge-Hansen Classificatie

Drs. David Tas is werkzaam als docent anatomie in het UMC Utrecht. Hiervoor werkte hij als art-assistent in het Antonius Ziekenhuis in Nieuwegein, waar hij in de dagelijkse praktijk veel te maken heeft gehad met enkelfracturen. In deze workshop neemt hij ons mee in de classificatie van enkelfracturen volgens Lauge-Hansen.


Meld je aan!

Delta-Cast Academy - Snijzaalpracticum "Onderste en Bovenste Extremiteit"

Heb jij altijd al een keer de anatomie van het menselijk lichaam in vivo willen bestuderen? Speciaal voor gipsverbandmeesters opent het UMC Utrecht, in samenwerking met Essity, de deuren van haar snijzaal!


Meld je aan!

Delta-Cast Academy - Femurfracturen bij kinderen

In deze interactieve webinar bespreekt Drs. Dagmar Kempink de meest recente behandelmethoden van femurfracturen bij kinderen. Gipsverbandmeesters Tiffany Kruik en Anne Loos-Claes zullen een toelichting geven op de aanleginstructie van de Bryant traktie en de gipsbroek.


Meld je aan!

Delta-Cast Academy - Traumatologie van de thoracolumbale wervelkolom

Traumachirurg drs. Roderick Wouters ziet in de dagelijkse praktijk veel acuut letsel aan de wervelkolom. In deze workshop neemt hij ons mee in de behandeling ervan. Wanneer is operatieve interventie geïndiceerd, wanneer is conservatieve behandeling afdoende?


Datum volgt

Back to Basics

Wat weet je echt van de basisprincipes van fractuurgenezing? Test nu je kennis! Tijdens de workshop 'Back to Basics’ wordt, onder leiding van de zeer ervaren traumatologen Micha Holla en Han van den Brand, dieper ingegaan op deze basisprincipes.


Datum volgt

Delta-Cast Academy - MOKcast

MOKcast is een gemakkelijk toe te passen techniek met Delta-Cast Conformable, om een flinterdun, stabiel en afneembare applicatie te maken. Wil jij graag een MOKcast workshop bijwonen? Binnenkort verzorgt Axel Wierzimok, de grondlegger van de Mokcast techniek, deze unieke workshop!


Datum volgt

Podcasts

Speciaal voor jou, als zorgprofessional, hebben wij een 3-delige podcastserie over veel besproken uitdagingen in wondzorg ontwikkeld: exsudaatmanagement, wondinfectie en de kwetsbare huid.


Luister mee

Cutimed Academy Veneus Oedeem

Onlangs hebben wij een Cutimed Academy georganiseerd over de behandeling van veneus oedeem door middel van compressietherapie in Breda.
Wil jij er de volgende keer ook bij zijn? Neem dan contact op met de Medisch Adviseur in jouw regio


Naar contactgegevens
Filter Teaser