var dataLayer = [ { 'environment': 'live' } ];

Eigenschappen en functies

Het beschermen van de kwetsbare wondranden en huid rond een wond is een noodzakelijk deel van wondverzorging. Cutimed PROTECT crème, spray en swab vormen na aanbrengen een duurzame, beschermende barrièrefilm. Deze barrièrefilm beschermt zowel tegen externe bedreigingen, door bijvoorbeeld incontinentie en wondvocht, als tegen het verlies van huideigen vocht.

Na het aanbrengen vormt Cutimed PROTECT een duurzame en waterdichte film, die werkt als een beschermend schild tegen schadelijke invloeden van wondvocht, ander lichaamsvocht, agressieve kleeflagen en wrijving en trekkrachten. Tegelijk is Cutimed PROTECT zuurstof- en waterdampdoorlatend, zodat de huid blijft ademen.

Cutimed PROTECT spray is eenvoudig toe te passen en vormt een gelijkmatige film die waterdicht en zuurstof- en waterdampdoorlatend is. Cutimed PROTECT swabs bieden een nauwkeurige oplossing voor bescherming van de wondranden. Met behulp van de stick in de verpakking brengt u de barrièrefilm eenvoudig en precies aan op de juiste plaatsen.

Toepassingen

Cutimed PROTECT crème, spray en swab zijn in het bijzonder geschikt:
- als bescherming van wondranden
- als bescherming van huid rond de wond
- als bescherming van intacte en geïrriteerde huid
- om verweking te voorkomen

Assortiment

Samenstelling

Alcoholvrije, niet prikkende, niet irriterende polymerische oplossing.