var dataLayer = [ { 'environment': 'live' } ];
 

Mineraal gips

 

Mineraal gips is goed modelleerbaar, sterk en duurzaam. De romige textuur zorgt voor een glad oppervlak, dat bijdraagt aan een hoog draagcomfort. Mineraal gips is eenvoudig aan te brengen en heeft een zeer snelle tot gemiddelde zettingstijd.

  • Platrix is een mineraal gipsverband met een gemiddelde zettingstijd van 3-5 minuten. De romige textuur zorgt voor een glad oppervlak, dat bijdraagt aan een hoog draagcomfort. Deze gipssoort is eenvoudig aan te brengen, goed modelleerbaar en bij onderdompeling is er sprake van minimaal gipsverlies.
  • Biplatrix is een mineraal gipsverband met een snelle zettingstijd van 2 minuten. De romige textuur zorgt voor een glad oppervlak, dat bijdraagt aan een hoog draagcomfort. Deze gipssoort is eenvoudig aan te brengen, goed modelleerbaar en bij onderdompeling is er minimaal gipsverlies.
  • Gypsona is een mineraal gipsverband met een zeer snelle zettingstijd van 1,5 tot 2 minuten. Gypsona® is extra smeuïg en daardoor eenvoudig aan te brengen, goed modelleerbaar en bij onderdompeling is er minimaal gipsverlies. Gypsona® is verkrijgbaar in: Gypsona® S,  Gypsona® S longuette, Gypsona® BP en Gypsona® BP longuette.

Kijk in het Assortimentsoverzicht voor alle product- en bestelgegevens. 

Als u hieronder kiest voor 'Meer informatie' wordt u doorgestuurd naar de downloadpagina, waar productbladen, brochures en overige informatie te vinden is.