var dataLayer = [ { 'environment': 'live' } ];
 

Schoenen

Het assortiment van Essity bestaat uit verschillende hoogwaardige en innovatieve gips- en verbandschoenen. Ze bieden comfort en ondersteuning. Daarnaast zijn ze makkelijk aan en uit te trekken door handige klittenbandsluitingen. Door de universele vormgeving zijn de schoenen zowel links als rechts te dragen.

  • Artistep S wordt gebruikt bij (immobilisatie)verbanden. De speciaal ontwikkelde zool zorgt voor een goede afwikkeling, biedt comfort tijdens het lopen, voorkomt uitglijden en is schokabsorberend. De extra verstevigde hiel biedt extra ondersteuning. Het assortiment bestaat uit een uitgebreide maatvoering, waaronder kindermaten.
  • OrthoWedge is een een offloading shoe en wordt gebruikt na chirurgische ingrepen aan de voorvoet. De dorsale hoek van 15° verplaatst het lichaamsgewicht naar de hak. De voorvoet wordt hierdoor minder belast, waardoor het genezingsproces verbetert.
  • Specialist Post-Op Shoe is een post-operatieve verbandschoen die ook gebruikt kan worden als gipsschoen. Het open teengedeelte biedt voldoende ruimte voor postoperatieve verbanden. De schoen biedt hoge mediale en laterale stabiliteit door de stevige, uitlopende zool. Verkrijgbaar in een dames- en herenvariant.

Kijk in het Assortimentsoverzicht voor alle product- en bestelgegevens.

Als u hieronder kiest voor 'Meer informatie' wordt u doorgestuurd naar de downloadpagina, waar productbladen, brochures en overige informatie te vinden is.