var dataLayer = [ { 'environment': 'live' } ];
 

Synthetisch gips

Synthetische gipsen zijn verkrijgbaar in zowel polyester als glasvezel. De duurzame synthetische gipsen hebben een hoge modelleerbaarheid, snelle uithardingstijd en zijn na slechts 20 minuten belastbaar.

  • Delta-Cast Conformable is een polyester immobilisatieverband waarmee applicaties kunnen worden aangelegd die sterk en toch licht in gewicht zijn. Gepatenteerde elastische polyester-garens en een speciale driedimensionale breitechnologie zijn toegepast. Deze driedimensionale rek zorgt voor een goede vormbaarheid bij het aanleggen en een goede pasvorm bij het dragen. Het geeft een uitstekende laminatie, waardoor zeer dunne applicaties mogelijk zijn. Verkrijgbaar in 9 kleuren. 100% röntgendoorlaatbaar.
  • Delta-Cast Elite is een polyester immobilisatieverband. Deze zorgt voor een stevige immobilisatie en langdurige ondersteuning. Zeer dun aan te leggen en optimaal te modelleren. Verkrijgbaar in 9 kleuren. 100% röntgendoorlaatbaar.
  • Delta-Cast Prints is een polyester immobilisatieverband met print. Deze zorgt voor een stevige immobilisatie en langdurige ondersteuning. De prints geven het immobilisatieverband een persoonlijk tintje en bieden meer plezier bij het dragen. Geschikt voor jong en oud. Verkrijgbaar in 8 prints. 100% röntgendoorlaatbaar.
  • Delta-Cast Soft is een semi-rigide polyester stabilisatieverband. Gepatenteerde elastische polyester-garens en een speciale driedimensionale breitechnologie zijn toegepast. Deze driedimensionale rek zorgt voor een goede vormbaarheid bij het aanleggen en een goede pasvorm bij het dragen. Verkrijgbaar in 5 kleuren en 2 prints. 100% röntgendoorlaatbaar.
  • Delta-Lite Plus is een synthetisch immobilisatieverband samengesteld uit een combinatie van glasvezel en een geavanceerd, door water te activeren polyurethaan hars-systeem. Dit verband geeft een uitstekende rigide ondersteuning voor een optimale immobilisatie. Het is duurzaam en licht in gewicht en het heeft een zeer glad oppervlak, wat zorgt voor een hoog draagcomfort voor de patiënt. Verkrijgbaar in 10 kleuren.

Kijk in het Assortimentsoverzicht voor alle product- en bestelgegevens.

Als u hieronder kiest voor 'Meer informatie' wordt u doorgestuurd naar de downloadpagina, waar productbladen, brochures en overige informatie te vinden is.