var dataLayer = [ { 'environment': 'live' } ];
 

Synthetische spalken

De gemakkelijk te hanteren en uiterst veelzijdige spalksystemen van Delta-Cast kunnen ingezet worden als primaire of secundaire spalk of in combinatie met circulair cast. Daarnaast kunnen ze ook gebruikt worden als versteviging in korsetten en braces. Verkrijgbaar in polyester en glasvezel.

  • Delta-Cast Spalk is een synthetische ongepolsterde polyester spalk. Dit sterke lichtgewicht materiaal geeft een applicatie met een duurzaam eindresultaat. De geavanceerde eigenschappen maken het modelleren van de spalk eenvoudiger, wat de aanlegtijd verkort en het comfort van de patiënt verbeterd. Met Delta-Cast spalk heeft men de keuze tussen stabiliseren of immobiliseren. 100% röntgendoorlaatbaar
  • Delta-Lite Spalk is een synthetische ongepolsterde glasvezel spalk. De spalk is samengesteld uit een combinatie van glasvezel en een geavanceerd, door water te activeren polyurethaan hars-systeem, waardoor de spalk rigide wordt. Het materiaal is licht in gewicht, wat zorgt voor een optimaal draagcomfort voor de patiënt. Met Delta-Lite spalk heeft men de keuze tussen stabiliseren of immobiliseren.
  • Dynacast Prelude is een kant en klare synthetische spalk van glasfiber. Deze spalk makkelijk is aan te leggen. Verkrijgbaar op rol en in een kant- en klare versie.
  • SafetySplint is een ongepolsterde, niet-gewatteerde synthetische spalk, gemaakt van glasfiber. SafetySplint is verkrijgbaar in een handige dispenserdoos, waardoor er geen sprake is van verspilling.

Kijk in het Assortimentsoverzicht voor alle product- en bestelgegevens.

Als u hieronder kiest voor 'Meer informatie' wordt u doorgestuurd naar de downloadpagina, waar productbladen, brochures en overige informatie te vinden is.