var dataLayer = [ { 'environment': 'live' } ];
 

Fixatie

 

Met een groot assortiment aan hechtpleisters, fixatiewindsels, volvlakfixaties en zowel niet-steriele als steriele folies, biedt Leukoplast voor elke situatie een oplossing voor fixatie van verbanden, tubes of I.V. gerelateerde hulpmiddelen zoals infuusnaalden en -slangen.

  • Hechtpleisters: het assortiment van Essity Medical Solutions heeft voor ieder huidtype en voor elk toepassingsgebied een geschikte hechtpleister. Ze zijn eenvoudig in gebruik en zorgen voor een betrouwbare fixatie van verbanden, tubes of IV gerelateerde hulpmiddelen zoals infuusnaalden en -slangen.
  • Volvlakfixatie en folies (niet steriel): ideaal voor fixatie van (groot) wondverband of op groot oppervlak of bewegend lichaamsdeel. Beschermt tegen schadelijke invloeden van buitenaf. Van de rol op maat te knippen. Volvlakfixatie is zowel transparant (folie) als niet-transparant (non-woven) verkrijgbaar. De non-woven heeft breedterek.
  • Folies (steriel) en infuuspleisters: de transparante, flexibele en ademende folies zijn waterdicht en bacteriebestendig, waardoor de patiënt zonder verdere bescherming onder de douche kan. Bovendien blijft de wond steeds goed zichtbaar. De infuuspleisters zorgen voor een betrouwbare fixatie en de variant van folie geeft zicht op de insteekopening.
  • Fixatiewindsels: Fixatiewindsels zijn ideaal voor fixatiedoeleinden waarbij een oplossing met kleefmateriaal niet gewenst of mogelijk is. De bewegingsvrijheid wordt nauwelijks beperkt en het is uitermate geschikt voor bewegende lichaamsdelen.