Het assortiment van Essity Medical Solutions heeft voor ieder huidtype en voor elk toepassingsgebied een geschikte hechtpleister. Ze zijn eenvoudig in gebruik en zorgen voor een betrouwbare fixatie van verbanden, tubes of I.V. gerelateerde hulpmiddelen zoals infuusnaalden en -slangen.

Kijk in het Assortimentsoverzicht voor alle product- en bestelgegevens.

Als u hieronder kiest voor 'Meer informatie' wordt u doorgestuurd naar de downloadpagina, waar productbladen, brochures en overige informatie te vinden is.


Leukopor®

Huidvriendelijke en poreuze hechtpleister op basis van een witte non-woven drager. Makkelijk scheurbaar. Voor de normale en gevoelige huid.

Leukosilk®

Universele acetaat (kunstzijde) hechtpleister met polyacrylaat kleeflaag, huidvriendelijk. Voor de normale en gevoelige huid.

Leukoplast® hospital

Traditionele fixatiepleister voor de normale huid. Wit.

Leukoplast® skin sensitive

Hechtpleister van acetaat (kunstzijde) met een siliconen kleeflaag die ervoor zorgt dat de huid zo min mogelijk wordt aangetast. Bijzonder geschikt voor de zeer gevoelige of kwetsbare huid.

Leukofix®

Transparante fixatiepleister van geperforeerd polyethyleen folie. Waterafstotend. Scheurbaar in de lengte en breedte.

Leukoflex®

Transparante fixatiepleister van geperforeerde polyethyleen folie voor de gevoelige huid. Plooibaar, scheurbaar en waterdicht.

Leukoplast®

Traditionele fixatiepleister voor de normale huid. Beige.

Leukoplast® waterdicht

Waterdichte fixatiepleister voor de normale huid.

Leukoplast® pro latexvrij

Traditionele fixatiepleister voor de normale huid. Latexvrij. Wit.