var dataLayer = [ { 'environment': 'live' } ];
 

Braces en bandages voor de elleboog

 

Klachten aan de elleboog kunnen een belemmering zijn in het dagelijks leven. De elleboog is een gewricht dat bij bijna elke handeling wordt gebruikt. De elleboogbandages van Actimove bieden ondersteuning en verlichting aan het gewricht en zorgen voor een effectief herstel.

  • Actimove Elleboogondersteuning biedt stevige compressie en duurzame ondersteuning voor dagelijkse mobiliteit. Het naadloze, anatomisch gevormde ontwerp zorgt voor een goede pasvorm.
  • Actimove EpiMotion is een elleboogbandage met een geavanceerde breitechniek en een ‘Comfort Motion Zone’ in de elleboogholte.
  • Actimove Verstelbare Elleboogondersteuning is een neopreenvrije elleboogbandage. Door het slip-on ontwerp en de individueel verstelbare klittenbanden is deze makkelijk aan te trekken en te verstellen.
  • Actimove Tenniselleboogbrace is een neopreenvrije brace die ingezet kan worden bij een tennis- en golferselleboog (epicondylitis). De uitneembare hot/cold pack zorgt voor extra pijnverlichting.
  • Actimove EpiSport is een elleboogbrace die ingezet kan worden bij een tennis- en golferselleboog (epicondylitis).

Kijk in het Assortimentsoverzicht voor alle product- en bestelgegevens.

Als u hieronder kiest voor 'Meer informatie' wordt u doorgestuurd naar de downloadpagina, waar productbladen, brochures en overige informatie te vinden is.