var dataLayer = [ { 'environment': 'live' } ];
 

Braces en bandages voor de hals

 

Bij klachten aan de cervicale wervelkolom is ondersteuning en comfort uiterst belangrijk. Een nekbrace of halskraag geeft ondersteuning, ontspant de spieren en vermindert de pijnklachten. De producten voor hals en nek bevatten een voorgevormd schuimcomponent, voor een comfortabelere, anatomische pasvorm. 

  • Actimove CerviRoll is een steun- en ontlastingsbandage voor de cervicale wervelkolom. De bandage is comfortabel in gebruik. Voor het maken van 8 tot 10 halskragen.
  • Actimove Cervical is een steun- en ontlastingsbandage voor de cervicale wervelkolom. De bandage biedt bescherming en optimale stabiliteit en is comfortabel in gebruik.
  • Actimove Cervical 3D comfort is een anatomisch voorgevormde halskraag die zorgt voor een neutrale positie van de nek en geeft een stevige, en toch comfortabele ondersteuning. De zachte, microvezel bekleding zorgt voor een optimaal comfort.
  • Actimove Vertebrace is een immobilisatiebrace voor de cervicale wervelkolom. De ruime opening aan de voorzijde verschaft toegang tot de hals, waardoor de hartslag kan worden gemeten en cricothyrotomie of tracheostomie mogelijk is. Snel en gemakkelijk aan te brengen in rugligging, zonder de patiënt te hoeven bewegen.

Kijk in het Assortimentsoverzicht voor alle product- en bestelgegevens.

Als u hieronder kiest voor 'Meer informatie' wordt u doorgestuurd naar de downloadpagina, waar productbladen, brochures en overige informatie te vinden is.