var dataLayer = [ { 'environment': 'live' } ];
 

Braces en bandages voor de rug

 

De rugbraces van Actimove bieden ondersteuning voor de (onder)rug, verlichten de pijn en bevorderen het herstelproces. De braces bieden de stevigheid die men nodig heeft, zonder de bewegingsvrijheid te belemmeren.

  • Actimove LombaCare-Motion is een anatomisch gevormde rugsteun die zorgt voor stabilisatie en pijnverlichting bij acute en chronische rugpijn.
  • Actimove Rugbrace is een lumbaalbrace met verstelbare, dubbellaagse compressie. De brace verstevigt en stabiliseert de lendestreek met een taps toelopende plaat van hoge densiteit. Het neopreenvrije materiaal zorgt voor draagcomfort en een ademend vermogen. 
  • Actimove Rug Veterbrace is een rugbrace met een SMART Easy-Close spansysteem. De brace verstevigt en stabiliseert de lendestreek door middel van een stevig rugpaneel. De verwijderbare pelottes zorgen voor een ontlastend massage-effect.
  • Actimove Abdominal is een buikgordel die helpt om wondproblemen te vermijden na abdominale operaties. Tevens geschikt ter ondersteuning en stabilisering van het abdomen.

Kijk in het Assortimentsoverzicht voor alle product- en bestelgegevens.

Als u hieronder kiest voor 'Meer informatie' wordt u doorgestuurd naar de downloadpagina, waar productbladen, brochures en overige informatie te vinden is.