var dataLayer = [ { 'environment': 'live' } ];
 

Braces en bandages voor hand/pols

 

De pols is een van de meest gebruikte gewrichten bij alle dagelijkse handelingen. Een kleine blessure kan hierdoor al zorgen voor vervelende klachten. De polsbraces van Actimove hebben een hoog draagcomfort, zorgen voor een fixatie van de pols en maken dagelijkse handelingen minder pijnlijk.

 • Actimove Polsbandage is een neopreenvrij elastisch wikkelsysteem voor de pols, vervaardigd met de COOLMAX® AIR-technologie.
 • Actimove Polsbandage met duimlus is een neopreenvrije bandage voor de pols, vervaardigd met de COOLMAX® AIR-technologie.
 • Actimove Duimstabilisator bevordert het herstel bij blessures van de duim. De brace stabiliseert het duimgewricht door middel van twee geïntegreerde anatomische baleinen.
 • Actimove ManuMotion biedt door middel van een geavanceerde breitechniek ondersteuning aan de pols.De anatomische vormgeving, de drukvrije boorden en het zachte materiaal zorgen voor een optimaal draagcomfort. Met een ‘Motion Comfort Zone’ in de duimholte.
 • Actimove Polsbrace met uitneembare balein is een brace die de pols stabiliseert door middel van een anatomisch gevormde balein. Vervaardigd uit ademend en neopreenvrij materiaal voor een hoog draagcomfort. Voor links- en rechtshandig gebruik.
 • Actimove Polsbrace for kids is een brace voor kinderen die de pols stabiliseert door middel van een anatomisch gevormde balein. Vervaardigd uit ademend en neopreenvrij materiaal voor een hoog draagcomfort. Voor links- en rechtshandig gebruik.
 • Actimove Polsbrace stabiliseert de pols door middel van een anatomisch gevormde balein. De brace heeft een hoog draagcomfort dankzij het zachte, latexvrije materiaal en voorgevormde klittenbanduiteinden. Voor links- en rechtshandig gebruik.
 • Actimove Pols- en duimstabilisator is een brace die stabiliteit geeft aan het metacarpaal I gewricht door middel van een extra duimbalein. Voor links- en rechtshandig gebruik.
 • Actimove Rhizo Forte een unieke duimbrace die de beweging van de duim beperkt terwijl de dagelijkse functionaliteit van de hand behouden blijft. Het bekroonde Red Dot®-ontwerp zorgt voor immobilisatie van het carpometacarpale (CMC-I)-gewricht.
 • Actimove Manus Forte is een functioneel immobiliserende polsbrace met circulaire versteviging. Een anatomisch gevormde aanpasbare aluminium balein en twee extra brede klittenbanden geven sterke stabilisatie en steun.
 • Actimove Manus Forte Plus is een functioneel immobiliserende pols- en duimbrace met circulaire versteviging. De brace houdt het polsgewricht stevig op zijn plaats dankzij de niet-uitrekbare circulaire polsband en biedt duimimmobilisatie in abductiepositie.

Kijk in het Assortimentsoverzicht voor alle product- en bestelgegevens.

Als u hieronder kiest voor 'Meer informatie' wordt u doorgestuurd naar de downloadpagina, waar productbladen, brochures en overige informatie te vinden is.