var dataLayer = [ { 'environment': 'live' } ];
 

Braces en bandages voor de enkel

De braces en bandages voor de enkel zijn onmisbaar bij blessureherstel of andere klachten aan het enkelgewricht. Het assortiment bestaat uit verschillende modellen, die zijn ontworpen om pijn te verlichten en patiënten comfort te bieden.

  • Actimove Enkelbandage is ontworpen om acute pijn bij een sportblessure te verminderen of een nieuwe blessure te voorkomen. Pijnverlichting en genezing worden ondersteunt door medische compressie.
  • Actimove Stabiliserende Enkelbandage is een neopreenvrije enkelbandage met elastische hiellus. Verstelbaar voor een betere stabiliteit.
  • Actimove Klittenband Enkelbandage is een neopreenvrije enkelbandage met verhoogde enkel-en voetboogstabiliteit door de gekruiste klittenbanden. Vervaardigd met de COOLMAX® AIR-technologie.
  • Actimove TaloMotion enkelondersteuning heeft een geavanceerde breistructuur die stabiliteit, comfort en optimale therapeutische compressie combineert. Het bevordert de bloedcirculatie en lymfestroom, waardoor lokale oedeem en zwelling worden verminderd. Dit ondersteunt pijnverlichting.
  • Actimove TaloStep is een functionele enkelbandage voor de stabilisatie van het enkelgewricht. Het anatomisch ontwerp zorgt voor een ideale pasvorm. De verwijderbare 3D gel-inzetstukken verminderen de druk op de enkel.
  • Actimove TaloActive is een veterbrace die is ontwikkeld voor de juiste stabilisatie in de juiste periode van de behandeling. Biedt maximale stabiliteit en comfort na een enkelbandtrauma.
  • Actimove TaloCast-Air stabiliseert het enkelgewricht. De anatomisch gevormde schelpen zorgen voor een ideale pasvorm. De klittenbandsluiting zorgt voor een sterke fixatie.
  • Actimove TaloCast-Airgel zijn anatomisch ontworpen enkelorthese met luchtkussentjes en geïntegreerde gelpads voor een verhoogd comfort en verhoogde functionaliteit. Deze enkelbrace is bedoeld voor enkelverstuikingen, verrekkingen van de enkel, chronische enkelinstabiliteit en zwelling en oedeem aan de enkel.
  • Actimove Achillomotion is een achillespeesbandage met een geavanceerde breitechniek en een ‘Comfort Motion Zone’ die zorgt voor een grotere bewegingsvrijheid en plooivorming op de wreef voorkomt.

Kijk in het Assortimentsoverzicht voor alle product- en bestelgegevens.

Als u hieronder kiest voor 'Meer informatie' wordt u doorgestuurd naar de downloadpagina, waar productbladen, brochures en overige informatie te vinden is.