Filter

Braces en bandages voor de rug

 

De rugbraces van Actimove bieden ondersteuning voor de (onder)rug, verlichten de pijn en versnellen het herstelproces. De rugbraces bieden de stevigheid die men nodig heeft, zonder de bewegingsvrijheid te belemmeren.

  • Rugpijn is een van de meest voorkomende gezondheidsklachten. Actimove® LombaCare-Motion is een speciaal ontworpen rugsteun die door middel van compressie ondersteuning en rust biedt aan de (onder)rug. 
  • Actimove® LombaCare-X is een speciaal ontworpen rugsteun voor extra stabilisatie en pijnverlichting. Ontwikkeld voor acute en chronische rugpijn.
  • De buikgordel van Actimove helpt om wondproblemen te vermijden na abdominale operaties en is tevens geschikt ter ondersteuning en stabilisering van abdomen.
  • De Rugbrace van Actimove verstevigt en stabiliseert de lendestreek door hoge densiteit en verstelbare dubbellaagse compressie.
  • Actimove LombaLift zorgt voor ondersteuning bij acute lage rugpijn en het voorkomen van deze rugpijn. Vier baleinen zorgen voor extra stabilisatie, de extra elastische band zorgt voor extra ondersteuning. Ademend, elastisch en lichtgewicht materiaal zorgen voor een verhoogd comfort. Gemakkelijk aan te doen door de klittenbandsluiting en comfortabel te dragen.

Actimove® LombaCare-Motion

Actimove® LombaCare-Motion is een rugsteun die door middel van compressie ondersteuning en rust biedt aan de (onder)rug.  

Actimove® LombaCare-X

Actimove® LombaCare-X is een speciaal ontworpen rugsteun voor extra stabilisatie en pijnverlichting.

Actimove® Abdominal

De buikgordel van Actimove helpt om wondproblemen te vermijden na abdominale operaties. 

Actimove® Rugbrace

De Rugbrace van Actimove verstevigt en stabiliseert de lendestreek door hoge densiteit en verstelbare dubbellaagse compressie.

Actimove® LombaLift

Actimove LombaLift zorgt voor ondersteuning bij acute lage rugpijn en het voorkomen van deze rugpijn.